Ofte stillede spørgsmål om CBD

1) Bliver jeg skæv af CBD-produkter?

- CBDanmarks produkter er ikke euforiserende på nogen måde. Vores produkter
indeholder alle under 0,2% THC.

2) Er det lovligt at have CBDanmark’s produkter på sig?
- Vores produkter indeholder under 0,2% THC som lovgivningen kræver, det er derfor lovligt at besidde vores produkter.

3) Hvad sker der hvis politiet finder mine produkter fra CBDanmark?
- Produkterne er lovlige, dog kan poltiet ikke se forskel på disse produkter og ulovlige cannabis produkter. Det kan ske, at de vælger at tage produkterne med til test. Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål, vi står til rådighed.

4) Hvor lang er leveringstiden?
- Leveringstiden på dine bestillinger er mellem 1-3 hverdage.

5) Hvordan kvalitetstjekker i produkter og sikrer holdbarheden?
- Vi tester alle vores produkter fra producenten ved varemodtagelse. Vores produkter opbevares tørt og køligt, og udsættes ikke for direkte sollys.

6) Hvorfor skriver folk at CBDanmarks produkter hjælper, når der i bunden af hjemmesiden står, at produkterne ikke sælges som medicin?
- Da CBDanmark er en dansk registreret virksomhed går vi ind under dansk lovgivning ift. Formulering og markedsføring af CBD-produkter. Vi har valgt at dele nogle af vores kunders oplevelse med de forskellige CBD-produkter. Vi
understreger, at der ingen evidens er for, at vores produkter har en medicinal
effekt eller kan behandle.

7) Jeg ønsker at købe større mængder, er det muligt?

Ja, hvis du er interesseret i køb af større mængder, kontakt os på info@cbdanmark.dk

8) Er min pakke sikker med GLS?
- Alle vores produkter bliver pakket lufttæt og de produkter med stærk aroma (fx topskud) vaccumpakkes, så der ingen gener opstår ved afhentning og under transport.

9) Betaler i moms og skat?
- CBDanmark er en af de få CBD-virksomheder som er dansk registreret, hvorfor vi betaler både skat og moms som alle andre danske virksomheder.

10) Kan jeres produkt indtages eller ryges?
De fleste produkter er souvenirs (bla. topskud, blade og hash) der markedsføres og sælges som samlerobjekter. Produktet leveres i lukket emballage, denne bør ikke brydes. Vores produkter er kun lovlige at sælge, købe og eje, så vi anbefaler eller opfordrer ikke til indtagelse eller rygning af produktet. Vi fraskriver os ethvert ansvar for hvordan du som kunde vælger at anvende vores produkter.

Vores Cbd olier er godkendt som kosmetik og skal bruges i kontakt med huden og ikke som en fødevare

11) Kan jeg blive skæv af jeres produkt?
På vores webshop finder du 100% lovlige og organiske hamp souvenirs fremstillet af EU-godkendte producenter. Alle produkterne indeholder under den lovlige grænse for indhold af THC på 0,2% Vores produkter er kun lovlige at sælge, købe og eje, så vi anbefaler eller opfordrer ikke til indtagelse eller rygning af produktet. Brug af produkter med 0-0,2% THC kan slå ud på diverse test, da de ikke er THC fri. Nogle institutioner og arbejdspladser har nultolerance overfor cannabis (også CBD.) Vi fraskriver os ethvert ansvar for hvordan du som kunde vælger at anvende vores produkter.