Om CBDanmark

CBDanmark er din markedsplads for CBD-produkter. Vores vision er at skabe den mest gennemsigtige samt overskuelige platform. Vi er en dansk etableret virksomhed og webshop med en klar vision om, at tilbyde den højeste kvalitet af produkter på markedet. Produktnavne er fiktive og anvendes udelukkende til markedsføringsformål. Vores produkter repræsenterer forskellige phenotyper af EU-godkendte hampsorter, som ikke skal sidestilles med ulovlig Cannabis.

Vi ønsker at skabe værdi for dig der oplever udfordringer i hverdagen, og vores formål er, at gøre livet nemmere, bedre og mere bæredygtigt. Vi går på ingen måde på kompromis med kvalitet, og vi produkttester samt undersøger konstant markedet for de bedste og mest luksuriøse produkter.

Grundet positive erfaringer med CBD-produkter, ønsker vi at give alle muligheden for selv, at opleve produkterne på egen hånd. Derfor har vi i dag skabt CBDanmark. Hvis du vil høre nærmere om lige netop de produkter der interesserer dig, står vi gerne til rådighed.

CBDanmark sælger ikke CBD-produkter som lægemiddel, men derimod som kosmetik, gaver og souvenirs med under 0,2% Delta-9-THC som lovgivningen kræver. Der er ikke evidens for, at vores produkter virker som behandling.

CBD-produkter er ikke medicin og kan ikke diagnosticere, behandle eller kurére sygdomme.